Een ziekte hebben is al vervelend genoeg; erover leren kan leuk en speels zijn.

Klaar om onze spellen te spelen?

increased phosphate knowledge

Onze apps helpen jou om je voedingskennis te vergroten, zodat een dieet volgen steeds minder moeite kost.

prescribe fosfaatspel instead of medicine

Het spelen van onze spellen leidt tot veranderingen in de voeding waardoor symptomen kunnen verminderen.

link life goals and health goals

Gezond eten is makkelijker als je doelen hebt die zijn gebaseerd op jouw wensen en je weet wat te kiezen in de supermarkt.

Met onze spellen neem je controle over je eigen gezondheid!

Voordelen:

  • Als je moet aan een dieet houden, draait het vaak om beperken van voedingsstoffen waar je nog nooit van gehoord hebt (denk aan kalium, koolhydraten, eiwitten of fosfaat). Om je gezondheid stabiel te houden, moet je veel nieuwe voedingskennis opdoen.
  • Wanneer je een websites of een folder leest, onthoud je jet informatie vaak niet. Door game-apps onthoud je veel meer en leer je op een leuke manier over je ziekte. Daardoor voelt het als iets wat je graag doet en niet als een verplichte gezondheidstaak.
  • Door de informatie op een speelse, positieve en visuele manier over te brengen, weet je meer. Daardoor voel je zekerder moet boodschappen en kan makkelijker je voeding aanpassen en een verbetering zien in jouw bloedwaarden.
  • De app geeft ook feedback over wat je hebt geleerd. Als je kiest om jouw rapport te delen met jouw zorgverlener, kunnen zij zien wat je al begrijpt. Daardoor kan de zorgverlener je beter ondersteunen door afspraken te personaliseren op basis van JOUW behoeften en kennis.

Download onze spellen en verbeter je gezondheid vandaag nog!

FosFaatSpel

DiabetesSpel