Passende zorg

Voordelig innoveren en dure zorg voorkomen.

Met onze spellen.

Betaalbare
Innovatie

Door onze spellen voor te schrijven, stel je mensen in staat om buiten consulttijd meer over eten te leren. Onze spellen zijn een enorme besparing in vergelijking met het uurtarief van de zorgverlener door 2 uur voedingseducatie te leveren voor de prijs van 15 minuten. Dankzij de lage prijs profiteren meer patiënten van voldoende voedingsvoorlichting.

(Dure) Zorg
Voorkomen

Onze spellen leren patiënten voldoende kennis om hun dieet uit te voeren. Gaming is een zeer effectieve leermethode, die ervoor zorgt dat je informatie beter onthoudt. Daardoor is gedragsverbetering te verwachten. Betere voedingskeuzes leiden tot een reductie in medicatiegebruik, complicaties en zorgbehoefte later in de keten. Kennis: de sleutel tot gezondheid.

Thuis op de
Bank

Voor het spelen van een spelletje is weinig motivatie nodig. Omdat onze spellen apps zijn voor mobiel en tablet, kunnen mensen het meenemen en spelen waar en wanneer ze willen. In de trein, op de bank, of wachtend op de bus. Elk level duurt maar een paar minuten, waardoor mensen in korte tijd iets voor hun gezondheid kunnen doen. Makkelijker kan het niet!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

FosFaatSpel

Het FosFaatSpel leert patiënten over fosfaat door middel van een game-app. Voedingsinformatie wordt op een leuke, speelse manier overgebracht. De visuele vormgeving versterkt het leren.

DiabetesSpel

Met het DiabetesSpel, je geeft jouw patiënten de kans om dieetveranderingen te maken die nodig zijn om hun diabetes onder controle te houden, wat leidt tot betere consulten en minder kostenoverschrijdingen.

Onze laatste blogs

Innoveren

Risico is het effect van onzekerheid op het bereiken van doelen. Het vermijden van risico’s remt de vooruitgang en beperkt de groei. Leren omgaan met onzekerheid is daarom belangrijk bij innovatie. Door de negatieve en positieve effecten van innovatie in kaart te brengen, kun je risicoaversie overwinnen en vooruit komen.

Read More »

Het geflipte consult

Bij het flipped-consult komen patiënten voorbereid én geïnformeerd op het consult. Doordat patiënten thuis aan de slag gaan hoef jij geen consulttijd meer te besteden aan het geven van algemene voedingsadviezen en komt er meer tijd vrij voor coaching en verdieping. Dit geeft jou de gelegenheid je tijd doelmatiger in te zetten en je skills optimaal te benutten.

Read More »