Passende zorg

Voordelig innoveren om duurdere zorg te voorkomen.

 

Met onze spellen.

Betaalbare Innovatie

Door onze spellen voor te schrijven, stel je mensen in staat om buiten consulttijd meer over eten te leren. Onze spellen zijn een enorme besparing in vergelijking met het uurtarief van de zorgverlener door 2 uur voedingseducatie te leveren voor de prijs van 15 minuten. Dankzij de lage prijs profiteren meer patiënten van voldoende voedingsvoorlichting.

(Dure) Zorg Voorkomen

Onze spellen leren patiënten voldoende kennis om hun dieet uit te voeren. Gaming is een zeer effectieve leermethode, die ervoor zorgt dat je informatie beter onthoudt. Daardoor is gedragsverbetering te verwachten. Betere voedingskeuzes leiden tot een reductie in medicatiegebruik, complicaties en zorgbehoefte later in de keten. Kennis: de sleutel tot gezondheid.

Thuis op de Bank

Voor het spelen van een spelletje is weinig motivatie nodig. Omdat onze spellen apps zijn voor mobiel en tablet, kunnen mensen het meenemen en spelen waar en wanneer ze willen. In de trein, op de bank, of wachtend op de bus. Elk level duurt maar een paar minuten, waardoor mensen in korte tijd iets voor hun gezondheid kunnen doen. Makkelijker kan het niet!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

FosFaatSpel

Het FosFaatSpel leert patiënten over fosfaat door middel van een game-app. Voedingsinformatie wordt op een leuke, speelse manier overgebracht. De visuele vormgeving versterkt het leren.

DiabetesSpel

Met het DiabetesSpel, je geeft jouw patiënten de kans om dieetveranderingen te maken die nodig zijn om hun diabetes onder controle te houden, wat leidt tot betere consulten en minder kostenoverschrijdingen.

Onze laatste blogs

Het belang van kennis

Er wordt wel gezegd dat iedereen weet wat gezond eten is, maar dat valt te betwijfelen. Voor veel mensen is het helemaal niet simpel, en bij een ziekte al helemaal niet.

Read More »

Patiënten motiveren

Mensen motiveren om hun voeding aan te passen blijft voor artsen één van de lastigste dingen. Lees hoe het DiabetesSpel patiënten stimuleert tot gedragsverandering.

Read More »

doe je mee?

Blijf op de hoogte van al onze innovaties!

Meld je nu aan!