Improving Health through Gaming

Kostenbesparing voor de zorg en gezondheid voor de patiënt.

Leefstijl

Leefstijlgeneeskunde is een prachtige manier om patiënten langdurig gezond te houden. Met onze spellen doen de patiënten het “voedingsroer” thuis en meet je hun kennis. Belangrijk omdat kennis moet met educatie in plaats van medicatie!

Lees Meer

E-health

Onze spellen zijn eenvoudig te adviseren en nemen in no time een deel van je werk over. Onze laagdrempelige innovatie is een effectieve vorm van e-health en helpt je om moderner en prettiger te werken!

Lees Meer

Juiste Zorg op Juiste Plek

Voorkom duurdere zorg met onze goedkope innovatie en laat jouw patiënten thuis op de bank hun gezondheid verbeteren!

Lees Meer

Onze laatste blogs

6 x waarom onze spellen voor iedereen zijn

Ons eenvoudige ontwerp met veel afbeeldingen en duidelijke tekst maakt onze games toegankelijk en bruikbaar voor een breed scala aan mensen. Lees over de 6 belangrijke componenten van ons spelontwerp waarmee we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Read More »

10 x Laagdrempelige Innovatie

Wij noemen onszelf laagdrempelig, maar wat betekent dat eigenlijk? En waarom is het belangrijk voor je? Je wilt innoveren en je dagelijkse werk leuker maken. Dat kan makkelijk zijn. Hier geven we je 10 redenen om vandaag te starten met onze laagdrempelige innovatie!

Read More »

Leefstijl in de praktijk: 9 tips voor een beter voedingsadvies

Het geven van voedingsadvies aan het einde van je (leefstijl)consult is een prima initiatief. Bijna alle patiënten hebben baat bij voedingssuggesties, dus het is jammer als het advies patiënten in verwarring brengt. Hier zijn 9 tips om ervoor te zorgen dat de klant het advies begrijpt en opvolgt!

Read More »

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!