Juiste Zorg op de Juiste Plek

Voordelig innoveren om duurdere zorg te voorkomen. Met onze spellen.

Goedkope Innovatie


Door onze spellen voor te schrijven, stel je mensen in staat om buiten consulttijd meer over eten te leren. Onze spellen zijn een enorme besparing in vergelijking met het uurtarief van de zorgverlener door 2 uur voedingseducatie te leveren voor de prijs van 15 minuten. Dankzij de lage prijs profiteren meer patiënten van voldoende voedingsvoorlichting.

(Dure) Zorg Voorkomen


Onze spellen leren patiënten voldoende kennis om hun dieet uit te voeren. Gaming is een zeer effectieve leermethode, die ervoor zorgt dat je informatie beter onthoudt. Daardoor is gedragsverbetering te verwachten. Betere voedingskeuzes leiden tot een reductie in medicatiegebruik, complicaties en zorgbehoefte later in de keten. Kennis: de sleutel tot gezondheid.

Thuis op de Bank


Voor het spelen van een spelletje is weinig motivatie nodig. Omdat onze spellen apps zijn voor mobiel en tablet, kunnen mensen het meenemen en spelen waar en wanneer ze willen. In de trein, op de bank, of wachtend op de bus. Elk level duurt maar een paar minuten, waardoor mensen in korte tijd iets voor hun gezondheid kunnen doen. Makkelijker kan het niet!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

FosFaatSpel

Het FosFaatSpel leert patiënten over fosfaat door middel van een game-app. Voedingsinformatie wordt op een leuke, speelse manier overgebracht. De visuele vormgeving versterkt het leren.

DiabetesSpel

Met het DiabetesSpel, je geeft jouw patiënten de kans om dieetveranderingen te maken die nodig zijn om hun diabetes onder controle te houden, wat leidt tot betere consulten en minder kostenoverschrijdingen.

Onze laatste blogs

10 x Laagdrempelige Innovatie

Wij noemen onszelf laagdrempelig, maar wat betekent dat eigenlijk? En waarom is het belangrijk voor je? Je wilt innoveren en je dagelijkse werk leuker maken. Dat kan makkelijk zijn. Hier geven we je 10 redenen om vandaag te starten met onze laagdrempelige innovatie!

Read More »

Leefstijl in de praktijk: 9 tips voor een beter voedingsadvies

Het geven van voedingsadvies aan het einde van je (leefstijl)consult is een prima initiatief. Bijna alle patiënten hebben baat bij voedingssuggesties, dus het is jammer als het advies patiënten in verwarring brengt. Hier zijn 9 tips om ervoor te zorgen dat de klant het advies begrijpt en opvolgt!

Read More »

Voorkom dialyse met het FosFaatSpel

We hebben het FosFaatSpel gemaakt om je te helpen dialyse te voorkomen. Dialyse is nodig als je nieren niet meer goed functioneren. Door fosfaat te beperken, vertraag je de achteruitgang. ALLE fosfaten in je lichaam komen uit voedsel. Je hebt dus minder fosfaat, als je minder fosfaat eet, en hoeven je nieren het niet uit te scheiden: Eet daarom minder fosfaat!

Read More »