Onze spellen,
laagdrempelige innovaties
die een snel resultaat geven!

Gebruik onze super simpele innovatie om voedingsinformatie te geven, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Je geeft een code aan de patiënt en ze kunnen gelijk beginnen met spelen.

Zo zie je voor het volgende consult al resultaat.

Met ons is innoveren makkelijk.

Laagdrempelige Innovatie

Snel beginnen en snel resultaat behalen met innovatie? Onze games nemen in no-time een deel van je werk over. Je geeft je patiënt een persoonlijke code en zij kunnen direct beginnen met spelen. Onze spellen zijn zeer effectief voor het aanleren van dieetkennis, voor zowel jong als oud.

Leuker Werk

Onze innovaties maken je werk leuker! Je hoeft niet meer aan elke patiënt hetzelfde te vertellen. Doordat de patiënten vooraf aan het consult het spel spelen, komen ze beter voorbereid op het gesprek. Ervaar zelf hoe deze innovatie jouw patiënt informeert en motiveert. Dit maakt je werk leuker, effectiever en toekomstbestendiger.

Moderne Communicatie

Alleen zenden van informatie is niet meer van deze tijd. Met onze spellen gaan patiënten interactief aan de slag. Ze krijgen direct feedback als antwoorden goed of fout zijn en daardoor onthouden ze informatie beter. Patiënten spelen onze spellen in eigen tempo net zo lang tot ze het begrijpen. Een pluspunt van moderne communicatie.

Eenvoudig te Adviseren

Het adviseren van onze spellen kost evenveel tijd als het voorschrijven van medicijnen. Eenvoudig dus! Een spel motiveert meer om met de gezondheid aan de slag te gaan dan een folder of pil! Zorgverleners hebben geen tijd om alles uit te leggen en geen geld om iedereen naar de diëtist te sturen. We lossen beide problemen op met onze games. Onze spellen zijn een effectieve manier voor het aanleren van voedingsinformatie, nodig voor een gezonde leefstijl.

Effectieve e-Health

Een van de uitkomsten van effectieve e-health is dat alle patiënten dezelfde uitleg krijgen. Als een patiënt met meerdere zorgverleners te maken heeft is er altijd kans op tegenstrijdige adviezen. Ook omdat niet iedere zorgverlener dezelfde kennis heeft. Door onze spellen te introduceren, krijgt iedere patiënt op richtlijnen gebaseerde voedingseducatie. Zo voorkom je tijdverspilling aan het weerleggen van onjuiste informatie.

FosFaatSpel

Met het FosFaatSpel leert jouw patiënt alles over fosfaatbeperkte voeding via een app op hun mobiel. Zo kunnen spelen waar en waneer ze maar willen! Via een spelrapport krijg je als zorgverlener inzicht in de kennis van je patiënt waardoor zorg op maat mogelijk is.

DiabetesSpel

Met het innovatieve DiabetesSpel, geef je jouw patiënten de kans om dieetveranderingen te maken die nodig zijn om diabetes onder controle te houden, wat leidt tot effectievere consulten en minder kosten.

Onze laatste blogs

Het belang van kennis

Er wordt wel gezegd dat iedereen weet wat gezond eten is, maar dat valt te betwijfelen. Voor veel mensen is het helemaal niet simpel, en bij een ziekte al helemaal niet.

Read More »

Patiënten motiveren

Mensen motiveren om hun voeding aan te passen blijft voor artsen één van de lastigste dingen. Lees hoe het DiabetesSpel patiënten stimuleert tot gedragsverandering.

Read More »

doe je mee?

Blijf op de hoogte van al onze innovaties!

Meld je nu aan!