Maak het consult effectiever met onze spellen.

Gebruiken onze spellen met jouw patiënten!

De voordelen van onze spellen:

  • Patiënten die een dieet moeten houden krijgen vaak veel nieuwe informatie. Opeens moeten ze de inname van voedingsstoffen beperken waar ze nog nooit van  gehoord hebben of weinig van weten. Denk aan koolhydraten, eiwit en fosfaat. Om hun gezondheid stabiel te houden, hebben ze veel nieuwe voedingskennis nodig.
  • We zijn vaak gewend om folders mee te geven of naar websites te verwijzen over voeding, maar als behandelaar weet je niet zeker of de patiënt dit ook echt gaat lezen. En al helemaal niet of ze de informatie wel onthouden. Onze spellen leveren een significante vermeerdering van kennis op. 
  • Via onze game-app leren patiënten belangrijke dieetinformatie. Voedingsinformatie wordt op een leuke, speelse manier overgebracht. De visuele vormgeving versterkt het leren en leidt tot verbetering van de bloedwaarden in de kliniek.
  • De app geeft ook inzicht in de dieet kennis en het begrip hierover van de patiënt. Het rapport geeft inzicht in de behaalde leerdoelen. Dit helpt om het consult beter af te stemmen op de behoefte.

Meer leren over onze spellen?

Zowel in onderzoek als de praktijk is gebleken dat dieet kennis van patiënten met meer dan 20% toeneemt.

Wij helpen diëtisten bij het afstemmen van de  behandeling op de persoonlijke situatie van de patiënt om zo de therapietrouw te verbeteren.

Wij ondersteunen de diëtist door het automatiseren van processen waardoor diëtisten meer tijd kunnen besteden aan patiënten.