Besteed tijd aan patiënten. Maak het consult effectiever en verhoog de patiënt tevredenheid

Wil je het FosFaatSpel gebruiken met jouw patiënten?

Zowel in onderzoek als de praktijk is gebleken dat dieet kennis van patiënten met meer dan 20% toeneemt.

Wij helpen diëtisten bij het afstemmen van de  behandeling op de persoonlijke situatie van de patiënt om zo de therapietrouw te verbeteren.

Wij ondersteunen de diëtist door het automatiseren van processen waardoor diëtisten meer tijd kunnen besteden aan de patiënten.

- Vrijwel alle nierpatiënten moeten zich houden aan een streng en complex dieet. Het draait om het beperken van voedingsstoffen waar patiënten vaak nog nooit van gehoord hebben (denk aan kalium, natrium, eiwit en fosfaat) Fosfaat is niet terug te vinden op het etiket.
- Iemand met een nierziekte moet veel nieuwe kennis over voeding opdoen. Bij mondelinge en schriftelijke informatieoverdracht onthouden patiënten gemiddeld maar ongeveer 10 procent van de informatie.
- Het FosFaatSpel leert patiënten over fosfaat door middel van een game-app. Voedingsinformatie wordt op een leuke, speelse manier overgebracht. De visuele vormgeving versterkt het leren. Huidige klanten zien verlaging van de fosfaatwaarden in de kliniek en een toegenomen kennis van de patiënt.
- De app geeft ook inzicht in dieet kennis en begrip van de patiënt. Door de gepersonaliseerde feedback kunnen zorgverleners hier tijdens het consult extra aandacht aan besteden en de patiënt betere ondersteuning en begeleiding bieden.

Lees meer over de innovatieve producten die RobinHealthGames momenteel bouwt.

DiabetesSpel

Ons vertrouwde spelformat helpt mensen met diabetes om langdurige veranderingen in voeding en leefstijl aan te brengen.
Coming Soon

HypertensieSpel

Leer je patiënt alles over voeding bij hoge bloeddruk en besteed je consulttijd aan de patiëntgebonden vragen.
.
Developing

Automated Food Plan

Stel een foutloos voedingsadvies op dat rekening houdt met de persoonlijke wensen, mogelijkheden en voorkeuren van de patiënt.
Prototyping

Download het FosFaatSpel en verbeter je gezondheid vandaag nog!