Het nieuwe DiabetesSpel is hier!

Meer Kennis - Stabielere Bloedwaarden - Gezonder Leven

INFORMATIE IS MAKKELIJK TE ONTHOUDEN
Het DiabetesSpel leert mensen over diabetes door middel van een game-app. Voedingsinformatie wordt op een leuke, begrijpelijke manier overgebracht. Aanvullende uitleg, tussen levels en vragen door, helpt het leren te versterken.
EENVOUDIG EN VERRASSEND
OM TE SPELEN.
Je weet steeds meer over diabetes door antwoord te geven op verschillende interactieve vragen. Het spel is leuk om te spelen, met visuele voorbeelden. Daardoor onthoud je de informatie beter en kan je dit makkelijker toepassen in het dagelijks leven.
VERRIJK JE KENNIS OVER DIABETES
Bij diabetes heeft het voedsel dat je eet grote impact op je gezondheid. Om je dieet te kunnen verbeteren heb je veel kennis nodig. De kennis maakt het makkelijker om controle over je eigen voeding te nemen.
ELK LEVEL ONTLOKT NIEUWE KENNIS.
De informatie die je leert is gebaseerd op de nieuwste voedingsrichtlijn van de NDF (Nederlandse Diabetes Federatie) en is geschikt voor diabetes type I en II. Het spel begint met basiskennis en geeft meer verdieping naarmate je verder komt in het spel.
KRIJG SPELRESULTATEN OM TE DELEN MET JE BEHANDELAAR.
De app geeft ook feedback op je game-resultaten. Je kan deze feedback delen met je zorgverlener. Zo kunnen zij je beter begeleiden. Door deze gepersonaliseerde feedback haal je meer uit je consult met de behandelaar.
Previous
Next
INFORMATIE IS MAKKELIJK TE ONTHOUDEN
Het DiabetesSpel leert mensen over diabetes door middel van een game-app. Voedingsinformatie wordt op een leuke, begrijpelijke manier overgebracht. Aanvullende uitleg helpt het leren te versterken.
EENVOUDIG EN VERRASSEND OM TE SPELEN.
Het spel is leuk om te spelen, met visuele voorbeelden. Daardoor onthoud je de informatie beter en kan je dit makkelijker toepassen in het dagelijks leven.
VERRIJK JE KENNIS OVER DIABETES
Bij diabetes heeft het voedsel dat je eet grote impact op je gezondheid. Om controle over je eigen voeding te nemen heb je veel kennis nodig.
ELK LEVEL ONTLOKT NIEUWE KENNIS.
De informatie in ons spel is gebaseerd op de nieuwste richtlijnen bij diabetes en is geschikt voor diabetes type I en II. Het spel begint met basiskennis en geeft meer verdieping naarmate je verder komt.
KRIJG SPELRESULTATEN OM TE DELEN MET JE BEHANDELAAR.
De app geeft feedback op je game-resultaten. Door deze met je zorgverlener te delen kan ze je beter begeleiden met gepersonaliseerde uitleg.
Previous
Next

Wil je het DiabetesSpel gebruiken?

Het DiabetesSpel:

- Geeft mensen met diabetes de informatie die ze nodig hebben om hun eetgewoonten te veranderen en hun gezondheid te verbeteren. - Brengt informatie op een leuke, begrijpelijke manier over, met voldoende afbeeldingen om het leren te versterken.
- Vervangt lijsten, folders en video’s.
- Geeft feedback op thema's en leerdoelen waar een patiënt moeite mee heeft. Deze informatie helpt je zorgverlener om tijdens het consult alleen te bespreken wat nodig is, wat zorgt voor een effectiever consult en betere ondersteuning voor je.

Heb je vragen?

Kijk voor antwoorden op onze FAQ.

De eerste versie van het spel is er!!

Meld je nu aan voor onze Diabetes Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van verder ontwikkelingen.

Aanmelding Diabetes Nieuwsbrief

Download onze spellen en verbeter je gezondheid vandaag nog!

FosFaatSpel

DiabetesSpel