Laatste updates van RobinHealthGames

Vernieuwing in de ketenzorg met het DiabetesSpel: 9 voordelen

Het DiabetesSpel stelt zorgverleners in staat patiënten over de hele linie te motiveren om de noodzakelijke veranderingen in voeding en levensstijl door te voeren. Volgens de nieuwe NHG-standaard bij diabetes vormt een gezonde leefstijl de basis van de behandeling bij diabetes. Hierin onderschrijft de NHG-standaard het belang van educatie. Maar helaas krijgt veel mensen onvoldoende voorlichting om hun bloedglucose onder controle te houden. Hier zijn negen manieren waarop het DiabetesSpel de ketenzorg vernieuwt om de nodige patiënteneducatie te bieden en meer effect te creëren voor hetzelfde geld!

Lees Meer »
Blog 3- serious games definitie

Wat is een serious game?

Robin Health Games maakt serious games, maar wat is een serious game precies? Een serious game is een game gebruikt voor educatieve doeleinden. Onze spellen zijn een laagdrempelige en speelse interventie voor alle leeftijden, die helpt bij het verhogen van kennis en de intrinsieke motivatie.

Lees Meer »

RobinHealthGames verbetert therapietrouw

RobinHealthGames ondersteunt patiënten door het hen gemakkelijker te maken zich aan hun dieet te houden. Met onze duidelijke uitleg, standaardisatie en directe feedback, lossen de spellen van RobinHealthGames meerdere veelvoorkomende oorzaken van ‘patiënt resistance’ op.

Lees Meer »

Voldoen onze spellen aan Triple Aim?

RobinHealthGames streeft ernaar om behandeling met voeding en leefstijl effectiever, duurzamer en goedkoper te maken. We meten dit aan de lat van Triple Aim om een betere gezondheid te bieden voor minder geld.

Lees Meer »