Laatste updates van RobinHealthGames

9x een beter voedingsadvies

Het geven van voedingsadvies aan het einde van je (leefstijl)consult is een prima initiatief. Bijna alle patiënten hebben baat bij voedingssuggesties, dus het is jammer als het advies patiënten in verwarring brengt. 9 tips om ervoor te zorgen dat de klant het advies begrijpt en opvolgt!

Lees Meer »

Voorkom dialyse met een spel

Dialyse is nodig als je nieren niet meer goed functioneren. Door fosfaat te beperken, vertraag je de achteruitgang. ALLE fosfaten in je lichaam komen uit voedsel. Als je minder fosfaat eet hoeven je nieren het niet uit te scheiden. Leer alles met een spel, een serious game!

Lees Meer »

3 Snelle leefstijlinterventies

Wat iemand eet hangt onder andere af van de kennis die iemand heeft om gezonde producten te kopen. Een kleine interventie heeft al een grote impact. Wij geven je drie voorbeelden van hoe je makkelijk kan starten met leefstijl in jouw praktijk.

Lees Meer »

9 x Vernieuwing in de ketenzorg

Volgens de nieuwe NHG-standaard bij diabetes vormt een gezonde leefstijl de basis van de behandeling. Hierin onderschrijft de NHG-standaard het belang van educatie. Maar helaas krijgt veel mensen onvoldoende voorlichting om hun bloedglucose onder controle te houden. Negen manieren waarop het wel kan!

Lees Meer »

Persoonsgerichte diabeteszorg

Het DiabetesSpel is een essentieel onderdeel van alle gepersonaliseerde voedingszorg voor mensen met diabetes. Het spel leert patiënten de fundamentele voedingsinformatie die nodig is om hun streefdoelen te bereiken. Met het DiabetesSpel blijft er meer tijd over voor persoonsgerichte zorg.

Lees Meer »
Blog 3- serious games definitie

Wat is een serious game?

Robin Health Games maakt serious games, maar wat is een serious game precies? Een serious game is een game gebruikt voor educatieve doeleinden. Onze spellen zijn een laagdrempelige en speelse interventie voor alle leeftijden, die helpt bij het verhogen van kennis en de intrinsieke motivatie.

Lees Meer »

doe je mee?

Blijf op de hoogte van al onze innovaties!

Meld je nu aan!