Laatste updates van RobinHealthGames

8 voordelen van digitale games

Een game klinkt misschien als kinderspel, maar dat zijn serious games niet. Serious games zijn digitale spellen met als doel het aanleren van vaardigheden of het verhogen van kennis. Serious games zijn e-health-oplossingen, die zorgverleners ontlasten door besparing van tijd en geld. Hieronder geven we je 8 redenen om te beginnen met digitale spellen in jouw praktijk!

Lees Meer »

6 x waarom onze spellen voor iedereen zijn

Ons eenvoudige ontwerp met veel afbeeldingen en duidelijke tekst maakt onze games toegankelijk en bruikbaar voor een breed scala aan mensen. Lees over de 6 belangrijke componenten van ons spelontwerp waarmee we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Lees Meer »

10 x Laagdrempelige Innovatie

Wij noemen onszelf laagdrempelig, maar wat betekent dat eigenlijk? En waarom is het belangrijk voor je? Je wilt innoveren en je dagelijkse werk leuker maken. Dat kan makkelijk zijn. Hier geven we je 10 redenen om vandaag te starten met onze laagdrempelige innovatie!

Lees Meer »

Leefstijl in de praktijk: 9 tips voor een beter voedingsadvies

Het geven van voedingsadvies aan het einde van je (leefstijl)consult is een prima initiatief. Bijna alle patiënten hebben baat bij voedingssuggesties, dus het is jammer als het advies patiënten in verwarring brengt. Hier zijn 9 tips om ervoor te zorgen dat de klant het advies begrijpt en opvolgt!

Lees Meer »

Voorkom dialyse met het FosFaatSpel

We hebben het FosFaatSpel gemaakt om je te helpen dialyse te voorkomen. Dialyse is nodig als je nieren niet meer goed functioneren. Door fosfaat te beperken, vertraag je de achteruitgang. ALLE fosfaten in je lichaam komen uit voedsel. Je hebt dus minder fosfaat, als je minder fosfaat eet, en hoeven je nieren het niet uit te scheiden: Eet daarom minder fosfaat!

Lees Meer »

doe je mee?

Blijf op de hoogte van al onze innovaties!

Meld je nu aan!