Hoe adviseer je het FosFaatSpel?

  1. Koop speelcodes*
  2. Geef er één aan de patiënt  mee.
  3. Adviseer minimaal tot level 25 te spelen voor het volgende consult.

Implementatie is eenvoudig

Om patiënten toegang te geven tot het spel, hoef je de patiënt alleen maar een code te geven. Wij hebben een standaard brief die je kan meegeven. Wij merken dat patiënten die het advies krijgen om het spel te spelen enthousiast doorspelen. Idealiter spelen patiënten tot level 25 voor het eerste consult. Vervolgens kunnen ze de resultaten met je delen via een spelrapport. Dat maakt je consult effectiever en je kan gelijk de diepte in.

Vervolgconsult

Via het spelrapport heb je vooraf aan het consult inzicht in de kennis en motivatie van je patiënt. Met deze informatie, kan je de zorg beter afstemmen op de patiënt. Daarnaast is het werken met geïnformeerde patiënten leuk omdat je tijdens het consult meer tijd hebt om te coachen. De contactmomenten kan je zo op een waardevolle manier inzetten.

Ook voor Groepen

Ook bij groepsvoorlichting -en behandeling kan je het FosFaatSpel inzetten. Doordat de hele groep beschikt over een minimaal niveau van basiskennis komt er tijdens groepssessies tijd vrij voor interactie.

Speelcodes zijn gebruiksvriendelijk

Er zijn twee manieren om te betalen voor het spel. De patiënt kan het zelf betalen via de App Store of Play Store. Anders kan je speelcodes kopen en aanbieden als een servicegerichte onderdeel van de behandeling. Dit is gebruiksvriendelijker in de praktijk. Een ander voordeel is dat mensen geen betalingsmethode op hun mobiel nodig hebben.

Hoe dan ook, patiënten kunnen het spel eenvoudig gebruiken!