Excerpt van onze nov nieuwsbrief

Inzicht in kennis van de patiënt

ELKE KEER HETZELFDE UITLEGGEN IS VERLEDEN TIJD
Aan iedere patiënt leg je opnieuw de basisprincipes van het dieet uit. Je hoopt dat je patiënten het allemaal onthouden, maar je hebt er geen zicht op. Door de inzet van het FosFaatSpel leren patiënten buiten consulttijd om, over het fosfaatbeperkte dieet. Ze kunnen de informatie tot zich nemen op een voor hen geschikt moment en door het interactieve spelelement onthouden ze het beter. Patiënten delen met jou een spelrapport. Dit geeft je inzicht in het kennis en begripsniveau van je patiënt en dit helpt je de behandeling hierop af te stemmen.

Betere resultaten bij gelijkblijvende uren

TEKORT AAN UREN
Veel ziekenhuizen bezuinigen op de diëtetiek afdeling of hebben moeite personeel te vinden. Met minder uren bereik je minder, tenzij je aan de slag gaat met zorginnovatie. Door inzet van het FosFaatSpel bereik je meer in minder tijd. Patiënten spelen het FosFaatSpel buiten consulttijd en hun kennis neemt toe zonder dat jij zelf iets hoeft te doen. Het 'fun' aspect in gaming verhoogt ook nog eens de intrinsieke motivatie. Zo'n win-win situatie gun jij jezelf en je cliënten toch ook?

Wij helpen je bij de implementatie!

TIJD BESPAREN 
Anders werken, zet vaak even de routines op zijn kop, omdat je iets verandert in je werkwijze. Om dit te voorkomen helpen we je graag bij de implementatie van het FosFaatSpel (en DiabetesSpel). Al snel zie je de voordelen in de praktijk. Je bent geen tijd meer kwijt aan iedereen hetzelfde uitleggen en kan de tijd met de patiënt effectiever en gerichter inzetten.

Meer leren over onze spellen?

Wilt je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan!

doe je mee?

Blijf op de hoogte van al onze innovaties!

Meld je nu aan!