Excerpt van onze sept nieuwsbrief

Heb je patiënten waarvan je niet zeker weet hoeveel ze echt begrijpen?

Laat het FosFaatSpel de oplossing zijn!!

Het is te vaak onduidelijk of patiënten alle voedingsinformatie begrijpen. Tijdens een consult is er niet altijd genoeg tijd om alles te bespreken. En wat mensen onthouden is beperkt. Zelfs als mensen ja, ik heb het begrepen, knikken hoeft dit niet het geval te zijn. In interviews vertrouwden patiënten ons toe dat ze dit doen, omdat ze bang zijn een domme vraag te stellen of het gesprek niet willen ophouden.

Echt weten of mensen het dieet begrijpen doe je alleen als je het test! Een groot voordeel van testen is dat je een gebrek aan kennis, als oorzaak van achteruitgang van de gezondheid en te hoge bloedwaarden, kan uitsluiten. 

Meer leren over onze spellen?

Wilt je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan!

doe je mee?

Blijf op de hoogte van al onze innovaties!

Meld je nu aan!